TOM YUM KUNG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1744 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tom Yum Kung. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 2:02 Goed maar duur
27 jan 2023 om 12:48 The order was incorrect, I havent received what I paid for.
27 jan 2023 om 12:21 Mijn adres stond verkeerd in mijn account. De bezorger belde onderweg en bracht het eten alsnog snel. Heel aardig!
21 jan 2023 om 20:56 Hideous service, the delivery guy put leaking containers in a broken paper bag ON THE CARPET in the hallway in front of my apt, took off, then called me. I’m considering charging cleaning cost. Food lukewarm, mediocre at best. Just. Don’t.
17 jan 2023 om 20:16 Bijzonder teleurgesteld in het eten. Ik bestel kip en inktvis maar kreeg een bak met groenten. Noodles waren rauw. Niet wat ik gewend ben van een Thais restaurant/bezorging. Jammer.
15 jan 2023 om 10:07 Een van de beste Thaise bezorgers in Amsterdam
11 jan 2023 om 23:24 Snelle bezorging en het eten was heerlijk!
8 jan 2023 om 20:52 Zeer slecht. Zelfs de rijst is niet goed. Goedkoop en papperig. Alles is en smaakt olie achtig. Waterig goedkoop sausje bij de te vette viskoekjes.
7 jan 2023 om 19:32 Eten werd op de afgesproken tijd bezorgd en was goed van temperatuur. De 3 hoofdgerechten bevatten veel groenten, soms net beetgaar en weinig vlees. De saus/curry is erg vloeibaar/waterig. Smaak mag wat ons betreft meer uitgesproken zijn.
5 jan 2023 om 16:02 Thai red and green curries were very tasty. Disappointed that they didnt seem to have the option of coconut milk in the curry though
5 jan 2023 om 10:55 Redelijk vaak Thais laten bezorgen maar bij Tom Yum Kung behoorlijk onder de indruk van de hoeveelheid diverse groenten en tofu in de gerechten. De rode curry wordt op thuisbezorgd pittig genoemd maar (redelijk subjectief) dat was voor ons niet zo.
4 jan 2023 om 23:22 De rode kokoscurry was lekker zoals altijd maar helaas leek vandaag de bijgeleverde gebakken bami zo goed als bedorven....